X
تبلیغات
طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و خانگی

وب سایت تفریحی من و بارونک

طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کیک مرغ

کیک مرغ ساده و خوشمزه ، طرز تهیه کیک مرغ مجلسی و مخصوص با سس مایونز و ماست ، دستور پخت کیک مرغ بدون تخم مرع برای 20 نفر به صورت تصویری ، cake morgh
دستور پخت کیک مرغ ساده و خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

کیک مرغ از غذاهای خوشمزه و مجلسی است و بسیار پرطرفدار و محبوب می باشد. طعم و مزه کیک مرغ بسیار شبیه سالاد الویه می باشد و برای همین می توانید آن را به عنوان پیش غذا هم سرو کنید. همچنین امروزه در بسیاری از جشن های تولد و مناسبت های خانوادگی این کیک خوشمزه سرو می شود و شما هم می توانید کیک مرغ را برای جشن تولد و یا مراسمات خود تدارک ببینید.

به هر حال اگر تا به امروز کیک مرغ درست نکردید و با طرز تهیه آن آشنایی ندارید، نگران نباشید ما در این آموزش شیرینی پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کیک مرغ را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش شیرینی پزی می توانید کیک مرغ خوشمزه و مجلسی درست کنید.

مواد لازم کیک مرغ
سینه مرغ پخته شده یک عدد
خیارشور نگینی 5 عدد
گردوی خرد شده نصف لیوان
پیازچه خرد شده 5 قاشق غذاخوری
شوید خرد شده 5 قاشق غذاخوری
سس مایونز به میزان لازم
ماست چکیده نصف لیوان
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
مراحل تهیه کیک مرغ

1. ابتدا مرغ را در یک قابلمه به همراه آب، پیاز، زردچوبه و نمک روری حرارت می گذاریم تا بپزد. بعد از اینکه مرغ پخت آن را به صورت ریش ریش با دست خرد می کنیم. خیارشور را هم به صورت نگینی خرد می کنیم و گردو را هم به صورت ریز خرد می کنیم. شوید و پیازچه را هم پس از شستن خرد می کنیم.

2. حالا مرغ ریش شده، خیارشور، شوید، پیازچه و گردوی خرده شده را در یک ظرف باهم مخلوط می کنیم ودر ظرف دیگری سس مایونز را با ماست و مقداری نمک و فلفل مخلوط می کنیم و بعد به ظرف مرغ اضافه می کنیم. بعدش همه مواد را باهم مخلوط می کنیم. البته مقداری از آن را برای کاور کیک کنار می گذاریم.

3. در این مرحله کنارهای نان تست را با چاقو میبریم و کف ظرف مون اول یه لایه نان تست قرار می دهیم و بعدش کمی با سس روی نان تست را کاور می کنیم و بعدش مقداری از مواد را می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم.

عدش دوباره نان تست قرار می دهیم و با سس نان تست را کاور می کنیم و دوباره کمی از مواد را اضافه می کنیم. این رویه را تا تمام شدن مواد کیک ادامه می دهیم و در لایه آخر نان تست را می گذاریم و روی کیک را با سس کاور می کنیم.

4. پس از آن دور تا دور کیک را با نان تست می پوشانیم و در صورت تمایل می توانید کنارهای کیک را هم با سس کاور کنید. در انتها روی کیک را با شوید، پیازچه و گوجه گیلاسی تزیین می کنیم و بعدش به مدت دو تا سه ساعت آن را داخل یخچال می گذاریم تا خودش را پیدا کند و خوشمزه تر شود. امیدواریم از خوردن این کیک مرغ خوشمزه و عالی لذت ببرید.


برچسب‌ها: کیک مرغ,طرز تهیه کیک,طرز تهیه کیک مرغ,آموزش شیرینی پزی,انواع کیک,کیک مرغ خوشمزه,
+ نوشته شده در ۱۱/۱۱/۱۳۹۷ساعت ۱۳:۰۳ توسط وب سایت تفریحی من و بارونک فرزانه دسته : نظر(0)